Energetisch werk

Energetisch werk

Naast acupunctuur kunnen er in de praktijk ook energetische onderdelen ingezet worden. Deze methoden behandelen vaak een dieper liggend probleem. Zo kunnen bepaalde, meestal onbewuste, overtuigingen een belemmering vormen voor compleet herstel. Door de methoden kan er ook inzicht gegeven worden op bepaalde handelingen die men telkens weer doet, of waarom bepaalde emoties telkens weer terugkomen.


In tegenstelling tot wat verschillende mensen denken, is energetisch werk niet zweverig. Het is juist belangrijk om met beide benen stevig op de grond te blijven. Alleen zo ben je goed gegrond en kan je in contact komen met je hele ZIJN.


Er zijn verschillende technieken die ik in mijn praktijk gebruik:

Healing artsHealing arts is een methode ontwikkeld door Joanne van Wijgerden. In een healing arts sessie werk je met het hoger bewustzijn van de client. Hierdoor heb je toegang tot onbewuste patronen, overtuigingen en eventueel contracten die een client ooit heeft gemaakt. Door hier zicht op te krijgen kan de client dit zelf  opruimen.


ReadingTijdens een reading krijgt men inzicht op onbewuste processen. Zo kan kan er bijv. een eventuele overtuiging aan het licht komen en wordt er gekeken waar dit vandaan komt. Nadat dit inzicht verkregen is kan de overtuiging opgeruimd worden.

In dit opzicht is acupunctuur te vergelijken met een reading. Men spoort de blokkade op en heft deze op. In acupunctuur met naalden en bij een reading door inzicht te krijgen en op te ruimen.


MetamorfosemassageVeel mensen hebben kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.


Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.