Burn-out

Burn-out

Burn-out


Steeds meer mensen hebben last van energieklachten. De maatschappij wordt steeds drukker door afspraken, verplichtingen en verwachtingen waaraan wij (denken te) moeten voldoen. Om dit voor elkaar te krijgen gaan wij steeds vaker over onze grenzen heen. Vaak kan het lichaam dit zelf opvangen wanneer er weer voldoende rust genomen wordt. Vaak heeft men echter niet door dat hij/zij wat rustiger aan moet doen, en echte rust moet pakken. Het nemen van deze noodzakelijke rust wordt echter steeds moeilijker, omdat de prikkels rondom ons ook energie kosten. Hierdoor kan het zijn dat men steeds meer van zijn optimale energie verwijderd raakt. Vaak is dit onbewust.

Wanneer het lichaam zijn reserves te veel heeft aangesproken komen er klachten. Dit kunnen lichte spanningsklachten zijn maar dit kan ook leiden tot overspannenheid of zelfs een burn-out.

Met acupunctuur kunnen deze klachten verminderd worden door de verstoringen in de energiebanen te corrigeren.

Laatste nieuws


Tincturen maken!


Geregeld zal ik een workshop tincturen maken geven. Het is de bedoeling dat we met een klein groepje bijeenkomen. Je kunt zelf kruiden meenemen of je gebruikt kruiden die aanwezig zijn. Je kunt ook aangeven waarvoor je de tinctuur wilt gebruiken zodat ik de juiste kruiden kan meenemen.

Je krijgt informatie over de kruiden en de toepasingsmogenlijkheden van de tinctuur. Alle materialen zijn in de praktijk aanwezig.

Voor meer informatie of aanmelden, zie de contactgegevens hiernaast.

 


Praktijk gegevens


Constantijn-Eik 5

6465 BV, Kerkrade

kirsten@thehealingtree.nl

06-12303083

Aangesloten bij beroepsverening Zhong nr. 010575006607

kvk.nr. 14096151

Copyright @ All Rights Reserved


-Een dikke boom begint als een teer twijgje. Een bergbeklimming begint met een stapje.-

Lao Tze