Healing arts

Energetisch werk

Healing arts


Healing arts is een methode ontwikkeld door Joanne van Wijgerden. In een healing arts sessie werk je met het hoger bewustzijn van de client. Hierdoor heb je toegang tot onbewuste patronen, overtuigingen en eventueel contracten die een client ooit heeft gemaakt. Door hier zicht op te krijgen kan de client dit zelf ook opruimen. Joanne is in 1998 begonnen met het maken van de lichtremedies. Deze kunnen tijdens een sessie worden ingezet om makkelijker zicht te krijgen op sommige stukken.

Het gebruik van een lichtfrequentie zorgt ervoor dat je verbonden wordt met een informatieveld van een bepaald thema. Je energetische en fysieke lichaam krijgt informatie over zo’n thema binnen en gebruikt die om dat thema op een positieve manier in je leven te integreren. De Healing Arts lichtfrequenties herstellen de verbinding met je lichaamsintelligentie, waardoor je gevoel en intuïtie sterker worden. Hierdoor wordt je zelfgenezend vermogen groter.De lichtdruppelflesjes helpen stuk voor stuk om de chakra's te reinigen van familie-conditioneringen, angst, normen, waardoor je met meer plezier jezelf kunt zijn. Zij ondersteunen je ook om het fysieke lichaam als jouw veilige basis te ervaren en waarderen. Je ervaart hoe jij je steeds meer opent voor je spiritualiteit, terwijl je ook gemakkelijker in je fysieke lichaam aanwezig bent of geaard bent.


Voor een uitgebreide informatie verwijs ik u graag door naar de site van Joanne: www.healingarts.nl.


Laatste nieuws


Tincturen maken!


Geregeld zal ik een workshop tincturen maken geven. Het is de bedoeling dat we met een klein groepje bijeenkomen. Je kunt zelf kruiden meenemen of je gebruikt kruiden die aanwezig zijn. Je kunt ook aangeven waarvoor je de tinctuur wilt gebruiken zodat ik de juiste kruiden kan meenemen.

Je krijgt informatie over de kruiden en de toepasingsmogenlijkheden van de tinctuur. Alle materialen zijn in de praktijk aanwezig.

Voor meer informatie of aanmelden, zie de contactgegevens hiernaast.

 


Praktijk gegevens


Constantijn-Eik 5

6465 BV, Kerkrade

kirsten@thehealingtree.nl

06-12303083

Aangesloten bij beroepsverening Zhong nr. 010575006607

kvk.nr. 14096151

Copyright @ All Rights Reserved


-Een dikke boom begint als een teer twijgje. Een bergbeklimming begint met een stapje.-

Lao Tze