Massage

Massage

Gezien de enthousiaste reacties in de praktijk, kunt u nu ook een afpsraak maken voor een massage. Let wel, alleen wanneer de massage een onderdeel  van de acupunctuurbehandeling is, kan deze (afhankelijk van uw verzekering, deels) worden vergoed. Kijk bij de tarieven voor alle pakketten.

Er worden verschillende massagevormen aangeboden.

Guasha voor het gezichtBij guasha maakt men gebruik van een jade steen. Hiermee wordt over de huid geschraapt om zo gifstoffen uit het lichaam te werken. In een gezichts behandeing wordt natuurlijk niet zo hard geschraapt als elders op het lichaam. Het heeft dan ook voornamelijk als doel om de energiestroom op gang te brengen, waardoor er een ontspannen gevoel ontstaat. Bijkomend voordeel is dat bij een herhaaldelijke behandeling, rimpels kunnen verminderen.

OntspanningsmassageIn deze drukke tijden hebben veel mensen behoefte aan ontspanning. Massage is een uitermate geschikt middel om deze ontspanning te krijgen. De gebieden die gemasseerd worden zijn: gezicht, nek, schouder, rug, onderrug, benen en kuiten. U kunt dit ook combineren met acupunctuur voor een maximaal effect, kies dan voor de totale anti-stresbehandeling.

TuinaDit is een Chinese massagevorm. Door middel van verschillende manipulatietechnieken word de qi en de bloedstroom op gang gebracht, koude of hitte uit het lichaam verwijderd, stagnaties of verklevingen opgeheven of bepaalde organen ondersteunt. Het kan ingezet worden in plaats van acupunctuur.

Het sterkste resultaat verkrijgt men echter wanneer het een combinatie is van tuina met acupunctuur.

Laatste nieuws


Tincturen maken!


Geregeld zal ik een workshop tincturen maken geven. Het is de bedoeling dat we met een klein groepje bijeenkomen. Je kunt zelf kruiden meenemen of je gebruikt kruiden die aanwezig zijn. Je kunt ook aangeven waarvoor je de tinctuur wilt gebruiken zodat ik de juiste kruiden kan meenemen.

Je krijgt informatie over de kruiden en de toepasingsmogenlijkheden van de tinctuur. Alle materialen zijn in de praktijk aanwezig.

Voor meer informatie of aanmelden, zie de contactgegevens hiernaast.

 


Praktijk gegevens


Constantijn-Eik 5

6465 BV, Kerkrade

kirsten@thehealingtree.nl

06-12303083

Aangesloten bij beroepsverening Zhong nr. 010575006607

kvk.nr. 14096151

Copyright @ All Rights Reserved


-Een dikke boom begint als een teer twijgje. Een bergbeklimming begint met een stapje.-

Lao Tze