Zwangerschap

Zwangerschap

Zwangerschap


Voor meer dan 3000 jaar heeft de traditioneel Chinese geneeskunst een gespecialiseerde en actieve rol gespeeld in zwangerschapbegeleiding en postnataal herstel.

Vandaag de dag wordt deze behandeling steeds populairder en wordt hij uitgevoerd door gespecialiseerde acupuncturisten.

Zwangerschap, geboorte en postnataal herstel wordt vanuit de tcm gezien als unieke momenten waarop een vrouw haar algehele welbevinden kan verbeteren. Het kan echter ook, als er geen adequate hulp geboden wordt, een moment zijn waarop ontstane klachten tot lang na de geboorte aanhouden.

Als je zwanger bent veranderd er veel in je lichaam. Sommige vrouwen kunnen lichamelijk en geestelijk uit balans raken. Dit kan leiden tot klachten zoals misselijkheid, braken, rugklachten en vermoeidheid. Acupunctuur helpt om de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen waardoor klachten verdwijnen of minder erg worden.


Laatste nieuws


Tincturen maken!


Geregeld zal ik een workshop tincturen maken geven. Het is de bedoeling dat we met een klein groepje bijeenkomen. Je kunt zelf kruiden meenemen of je gebruikt kruiden die aanwezig zijn. Je kunt ook aangeven waarvoor je de tinctuur wilt gebruiken zodat ik de juiste kruiden kan meenemen.

Je krijgt informatie over de kruiden en de toepasingsmogenlijkheden van de tinctuur. Alle materialen zijn in de praktijk aanwezig.

Voor meer informatie of aanmelden, zie de contactgegevens hiernaast.

 


Praktijk gegevens


Constantijn-Eik 5

6465 BV, Kerkrade

kirsten@thehealingtree.nl

06-12303083

Aangesloten bij beroepsverening Zhong nr. 010575006607

kvk.nr. 14096151

Copyright @ All Rights Reserved


-Een dikke boom begint als een teer twijgje. Een bergbeklimming begint met een stapje.-

Lao Tze